Tuesday 8 October 2013

Special sweet for Dipawali- Gulab Jamun : Poha and Gulab Jamun

Mango Lassiマンゴーラッシィ


Poha 


Poha  is rice that has been pounded flat, that cooks very fast.Poha is also the name of the dish..
It is easy to cook nutritious snack. It is often eaten for breakfast or brunch.Its a savory dish.

    ポハとはお米をつぶして乾燥させたものです。インドではポピュラーなインスタント食品で、朝食や軽食として食べられています。水でもどしたポハを、スパイスや野菜と一緒にパパっと炒めて出来上がり!なんとも簡単で美味しい一品です!

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Poha(Indian Flat Rice snack)

Gulab Jamun with Ice Cream and/or Tea 


Gulab Jamun is most popular traditional dessert in India. Its like milk donuts in warm sugar syrup. I try to make it less sweet than the one you get int he restaurants. 
インドではとても愛されている伝統的なスイーツです。ミルクパワダーから作ったボールを揚げて(ドーナツ)、甘いシロップに漬け込むスイーツです。温めてアイスクリムととともにいっそう美味しくなります。出来るだけ少なめな甘さでつくいます



Gulab Jamun

 Tea チャイ


Ice- cream   will be there to have with Gulab Jamun

アイスクリムを用意します


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